intimmedical (66)

Rólam

Gottlieb Ildikó

Célom, hogy a munkám során az emberek megtapasztalhassák az örömteli mozgás élményét, és hosszú távon tartalmasabb, energikusabb, felszabadultabb, sikeresebb életet éljenek. Egészségügyi, nemzetközi sportoktatói, fitneszedzői, gerinctréneri, intim torna tréneri végzettségem és a szakmával töltött sok éves tapasztalat méltó alapot adtak az intim medical terület átfogó ismeretéhez. 
24 éves korom óta sportolok és egészségnevelőként, trénerként segítem az embereket. Intim torna tréneri tudásom 2002 óta folyamatosan bővítem szakmai tapasztalataimmal, fejlesztéseimmel és Intim medical specialistaként foglalkozom a gátgyengeségből adódó intim problémák konzervatív terápiájával. Mindig foglalkoztatott a prevenció témaköre, mert ez a gondolkodás hosszútávon befolyásolja az életminőségünket.

Ezért 2009 ben összeállítottam egy preventív szemléletű mozgásprogramot INTIMFITNESS néven és 2010 óta publikálok a témában. Sokszor találkozom, a szégyenérzet, a hárítás, a halogatás vagy az információ hiánya miatt hosszan hordozott és megélt intim gondokkal, ezért nagy szükség van az intim területeket érintő betegségekkel foglalkozó szakemberekre. Fontos küldetésemnek érzem a szakemberek képzését, hiszen a tudás az információ és a segítség így, tud széles körben elérni az emberekhez. Ezért született az INTIM MEDICAL AKADÉMIA, ami egyedülálló, komplex rálátást és tudást ad azoknak az elhívatott embereknek, akik ebben a témakörben szeretnének hivatást.

Végzettségeim
INTIM MEDICAL ACADEMY megalapítója  és vezetője
INTIM MEDICAL THERAPY kidolgozója
Az eredeti INTIMFITNESS módszer kidolgozója, 2009
BEAUTYFLOW-női hormon torna és Powerzone kidolgozója
Intimtorna specialista
Gerinc tréner, Personal trainer,
Testépítés Fitness Sportoktató,
Streching instruktor, MBT instruktor
Hisztotechnikus