intimfitness (2)

Juhász Mónika

Fontos számomra az Empátia, Szeretet, Tisztelet és a Bizalom.
Megtiszteltetésnek élem meg, ha felkeresnek és segítséget kérnek tőlem. Mindig igyekszem a tapasztalataim és tudásom legjavát nyújtani. A Kliens sikere az én sikerem is! Boldogsággal tölt el, ha végre a közös munkánk eléri a várva várt sikert! Jó érzés az örömöt látni! Célom, hogy minél több embernek tudjak segíteni, hiszen ezekért a pillanatokért érdemes élni!

intimmedical (42)

Piller Kata

Piller Kata vagyok. Hosszú évek óta Mosonmagyaróváron tartok csoportos, fitness órákat, melyekhez társult az Intimfitness és az Intim Medical Therapy. Számomra ez a mozgás nemcsak a titkos „nyolcas” izmok munkáját jelenti, hanem a test és a lélek harmóniáját is. Célom, hogy egészséges, boldog, felszabadult életet élhessen nő és férfi, hogy leküzdjem a tabukat, hogy a szégyen tünetek kibeszélhetőek legyenek. Van megoldás! Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt Mosonmagyaróváron a Flesch Károly Kulturális Központban. Hívjanak bátran a 06-30-742-1652-es számon.
Szeretettel: Piller Kata

intimmedical (45)

Kádár Mónika

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a munkám egyben a hobbim is. Nekem soha sincs “jajj hétfő” érzésem. A hét mindegyik napján és bármely napszakában nagy odaadással tartom óráimat, tanfolyamaimat. A jógaoktatással és Intimfitness tanfolyamokkal megtaláltam azt a hivatást, mely olyan munkát és elfoglaltságot ad számomra, mely által hasznos és fontos dolgot végzek a körülöttem élők számára.

intimmedical (41)

Juhász juli

Juhász Julianna vagyok, Szegeden élek. 2000 óta masszázsterapeutaként, önismereti és életvezetési tanácsadóként dolgozok, majd 2017-ben INTIMFITNESS tréneri képesítést is szereztem. A trénerképzésen és saját tapasztalatom során megértettem, hogy milyen jelentőséggel bír karbantartani és fejleszteni a gátizmainkat. Mivel rejtett izmokról van szó, többnyire csak akkor foglalkozunk vele, amikor már jelentkeznek a tünetek. Célom, hogy minél több emberhez eljusson az információ, tudjanak arról, hogy nagyon sokat tudnak tenni magukért a módszer megtanulásával. Tudják, hogy igazán mi vagyunk a felelősek magunkért, és nem más. Fontosnak tartom, hogy az intimtornához, a testünkhöz, annak működéséhez fűződő viszonyunk természetes és pozitív legyen.
Nem titok, hogy mennyire szeretem a munkám és milyen fantasztikus érzés trénerként a hozzám forduló embereken segíteni, és azok életminőségén javítani. A változás természetesen a tanítvány szorgalmán és hozzáállásán is múlik! Eddig mindenki úgy ment haza a tanfolyamról, hogy rengetegek kaptak, hogy nem is gondolták volna, hogy itt ennyi mindent tanulnak, hallanak, és hogy milyen kár hogy nem jöttek korábban!

Jelentkezhetsz hozzám női, férfi, csoportos, egyéni és pároknak tartott tréningre. Ha szeretnél a lakóhelyeden tréninget szervezni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Telefonszám: 70/262-9801
Sok szeretettel várlak az óráimon!

intimmedical (19)

Kiszli Viktor

Életem szerves részét képezi az, hogy valamilyen módon segítek az embereken. Mindig is érdekeltek azok a dolgok, eszközök amikkel ezt megvalósíthatom.  Az Intim Medical Academy révén újabb lehetőségekhez jutottam, ami az Intimfitness és az IMT (Intim Medical Therapy). További képzéseket szeretnék elvégezni ezekben a témákban, hogy minél nagyobb szakmai tudással tudjak segíteni az adott problémákon.  Napjainkban a test intim területeit elhanyagoljuk, háttérbe szorítjuk, mivel tabunak számítanak. Fontos, hogy ezek a területek is kiemelt figyelmet kapjanak. Az Intim Medical Academy eszközeivel olyan változásokat hozhatunk az életünkbe amivel elérhetővé válik az a bizonyos jobb életminőség.

intimmedical (52)

Nagy Nóra

Számomra fontos, hogy hivatásommal az emberek életét jobbá tegyem, ezért is foglalkozom az aquafitness és a gerinctorna mellett az intim terápiás módszerrel. Sajnos feledésbe merült a gátizom fontos szerepe, szeretném hogy ismét egyre többen ezzel az alternativ módszerrel gyógyuljanak meg a komolyabb mütéti beavatkozások helyett.

intimmedical (58)

Simon Laura

Nemcsak megismertetni a gátizmok fontosságát, hanem segíteni felfedezni saját testüket és annak minden rezdülését. Ezaltal szexuálisan és lelkileg is eljutni egy magasabb szintre. Formálni a testet, nemcsak kívül, de belül is olyan izmokat dolgoztatva amik létezéséről talán még nem is hallottak.
intimmedical (57)

Sarnyai Krisztina

Póczos -Sarnyai Krisztina vagyok, férjemmel és két éves kislányunkkal Miskolcon élünk. Az életem folyamatos tanulásra késztet, a személyiségem pedig arra, hogy a tapasztalataimat – életem értékes tudását – megosszam másokkal is. Ilyen értékesnek érzem az intimfitness által tanult, látott, hallott, tapasztalt tudást is. Célom, hogy minél több emberhez eljusson az intimfitness, a gát izomzatának fontossága és ne TABU témaként kerülgessük!!! Intimfitness oktatóként fantasztikus érzés látni a fejlődést, hallani a pozitív visszajelzéseket. Szeretettel várom a Miskolc és környékén, Borsod –Abaúj –Zemplén megyében élő anyukákat, nőket, férfiakat mindenkit- akinek célja a megelőzés- a kezdő intimfitness tanfolyamokon, haladó órákon és előadásokon is. Légy harmóniában Önmagaddal!
Bejelentkezés, további információ:
Óraadó Póczos-Sarnyai Krisztina Intifitness tréner
 +36 30/ 440-35-31
: Facebook.com/psk-intimfitness
intimmedical (22)

Bogner Heni

Bogner Henriett vagyok, okleveles intimfitness trèner. Egészségügyi tanulmányaim és gyakorlataim alkalmával világossá vált számomra ,hogy a nőknek mekkora szükségük van a gátizomzat fitten tartására. Amint lehetőség nyílt, a képzés elvégzésére, elsők között jelentkeztem. Mosolygós, nyílt személyiségem segít a vendégeimmel való bizalmi kapcsolat kialakításában.

intimmedical-(69)

Molnár Tímea

Molnár Tímea vagyok. 19 évig dolgoztam védőnőként. A szülők, gyermekek egészségnevelése, segítése mindig fontos volt számomra.Örömmel tölt el, hogy az Intim Medical Academy képzését elvégezve, szakmai tudásommal segíthetem az embereket egészségneveléssel, valamint panaszaik megszüntetésében, javításában, hogy jobb életminőségben élhessenek és jól érezzék magukat.

intimmedical (65)

Takács Tímea

Célomnak és hivatásomnak vallom, hogy segítsek a hozzam fordulókon. 20 éve eltökélten annak élek, hogy egészséges életmódra és a mozgás fontosságára tanítsam az embereket. Az intimfitness pedig a legfontosabb hívatásom lett.

intimmedical (15)

Horváth Klára

Horváth  Klára vagyok  Budaörsön élek , közel negyven éve dolgozom az egészségügy területén, mellette több alternatív gyógyító és  egészségmegőrző  módszerrel ismerkedtem meg.
Ezek közé tartozik a gátizom torna, amelyről  saját tapasztalatból tudom mondani , hogy hatásos és szükség van rá.

Tiszta szível ajánlom  minden nőtársamnak.

Elérhetőségem:+36-20-919-735   klarahorvath1227@gmail.com

intimmedical (63)

Szántó Szilvia

Régóta foglalkoztatott a gondolat,hogy intimfitnesst szeretnék oktatni. Nagyon fontosnak érzem,hogy az emberek nyitottabbá váljanak az eddig tabuként kezelt intim területek karbantartására. Nagyon jó látni az egyre felszabadultabb arcokat,és figyelemmel kísérni milyen pozitív változásokat okoz,ahogy egyre bátrabban vállaljuk nőiségünket.

intimmedical (27)

Gimesi Zsófia

Gimesi Zsófia vagyok, az Intim Medical Academy Trénere. Fiatal, de annál határozottabb nőként az intimfitness és a meditáció segített kibontakoztatni a lágy, nőies oldalamat. Célom az, hogy minden nőnek megmutassam és fejlesszem a benne rejlő gyengéd nőt és ezáltal kiteljesedjen az élet minden területén!

intimmedical (16)

Ráczki Rita

intimmedical (62)

Szűcs Dorottya

Szűcs Dorottya vagyok. Már régóta foglalkoztat az a téma, hogyan tudjuk megőrizni testi és lelki egészségünket. Ebből kifolyólag sokféle tanfolyamot, képzést elvégeztem. Intimfitness tréner is azért lettem, mert nagyon érdekelt, hogyan tudjuk megelőzni a betegségeket, vagyis fenntartani egészségünket testünk egészében, amellyel lelkünk boldogságához is hozzájárulhatunk. Célom, hogy a megszerzett tudás birtokában mást is hozzásegítsek az Intimfitness által, hogy az ők vágyaik is valóra váljanak és az életük minden területén ki tudjanak teljesedni. Köszönöm, hogy elolvastad rövid bemutatkozásomat! Szeretettel: Dóri

Végzett hallgatók

Varga Tünde