A gátizomzat a testünkben energia pumpaként működik ha megtanuljuk helyes technikával edzeni, és így segít áramoltatni szerveinkhez az energiát.
Az energia pumpa hatást, speciális gyakorlatokkal tudjuk elérni.

Milyen energia zónákra hat közvetlenül az intim torna?

A legalsó energia zónánk színe vörös, a gerinc aljánál helyezkedik el. A végbélnyílás és a nemi szervek között. A fizikai valóságban való élni akaráshoz kapcsolódik, a vitalitást biztosítja, az életenergia, az élet vállalás, a túlélésre törekvés, a megérzések, az önmegvalósítás, a vitalitás és az önfenntartás megélését táplálja. Élénknek, energiával teltnek érezzük magunkat tőle. Érzelmi szinten bátorságot, kitartást biztosítja, táplálja. Befolyással van a gerinc, vastagbél, végbél, a vesék, a lábak és a mellékvesék működésére.

Második energia zónánk Színe: narancs. A keresztcsont magasságában helyezkedik el a köldök alatt részen.
A másik nem iránti szeretet tükrözi. Ez a zóna a test folyadékháztartásában érdekelt. A szexualitást, a kreativitást és az érzelmi egyensúlyt képviseli. Serkenti az optimizmust és érzelmi szinten a reményt, az önértékelést, az emóciókat, a lelkesedést. Ennek a zónának az aktív működése táplálja az áramlást, a vitalitást, az érzékiséget, az erotikát, a kreativitást, a fantáziát. Szervi befolyása: a petefészkek, szaporító szervek, nyirok rendszer, vese, hólyag, adrenalin szint, medence öv, hasi zóna, ágyéki- keresztcsonti rész, menstruáció, nemző képesség.

A gátizmok edzése friss vérrel és energiával látja el egész testünket.
Ez a jó közérzet növeli az önbizalmat és kisugárzást. Építi, színesíti a párkapcsolatunkat és segít elkerülni az intim női panaszokat.


Fontos érteni, hogy a bulvár ” húzogassuk a gátizmokat a buszmegállóban torna” nem egyenlő azzal a tréninggel ami komplex szakmai tartalmakkal életminőség javító hatást fejt ki.
Ezért kell tanfolyami keretek közt trénertől megtanulni a megfelelő gyakorlatokat.

 

 

 

Ellenőrizd, milyen állapotban vannak a gát izmaid tesztünk kitöltésével!

vagy akár Jelentkezz intim torna tanfolyamaink egyikére már most!

error: Content is protected !!