Mind a férfi, mint a női nemi szervek területén megtalálható a testzóna térképe! Ahogy a talp reflexológiai kézikönyv leírja, hogyan kell masszírozni talpon a reflex pontokat, ugyanúgy alkalmazhatjuk a nemi […]

Mind a férfi, mint a női nemi szervek területén megtalálható a testzóna térképe! Ahogy a talp reflexológiai kézikönyv leírja, hogyan kell masszírozni talpon a reflex pontokat, ugyanúgy alkalmazhatjuk a nemi aktust gyógyításként.
A hüvelyben és a hímvesszőn megtalálhatók a szexuális reflex pontok, melyeket szeretkezés közben át tudunk masszírozni ha elsajátítjuk a megfelelő mozgásokat és gátizom gyakorlatokat!

Ily módon az együttlét egyfajta gyógyító, extatikus akupresszúrává válik.

A legerőteljesebb reflex pontjaink a nemi szerveinkben helyezkednek el! Mivel a nemi szervek az egész testtől nyerik energiáikat, ezek stimulálása az egész szervezetünkre kihat, ezért is fontos tudatosan edzeni az intim izmokat nőknek és férfiaknak egyaránt. A gátizmok erőnléte befolyásolja a szexuális érzeteinket és teljesítményünk intenzitását. Renyhe, gyenge tónusú hüvely vagy  gyenge merevedési magasságú és potenciájú hímvessző nehezen tud gyógyító együttlétet létrehozni.
A gyógyító szexhez fitt gátizomzat kell, ennek eléréséhez a tanfolyamon mindenki egyénre szabott gyakorlatsort kap.
Honnan ismered fel ha gyengülnek az intim izmok nőként és férfiként?


Ellenőrizd, milyen állapotban vannak a gátizmaid tesztünk kitöltésével!

vagy akár Jelentkezz intim torna tanfolyamaink egyikére már most!
error: Content is protected !!