Juhász Juli

Természetgyógyász, masszőr, Szeged
Ellenőrizd, milyen állapotban vannak a gát izmaid tesztünk kitöltésével! vagy akár Jelentkezz intim torna tanfolyamaink egyikére már most!
Szeged
06-70-262-9801

Juhász Julianna vagyok, Szegeden élek. 2000 óta masszázsterapeutaként, önismereti és életvezetési tanácsadóként dolgozok, majd 2017-ben INTIMFITNESS tréneri képesítést is szereztem. A trénerképzésen és saját tapasztalatom során megértettem, hogy milyen jelentőséggel bír karbantartani és fejleszteni a gátizmainkat. Mivel rejtett izmokról van szó, többnyire csak akkor foglalkozunk vele, amikor már jelentkeznek a tünetek. Célom, hogy minél több emberhez eljusson az információ, tudjanak arról, hogy nagyon sokat tudnak tenni magukért a módszer megtanulásával. Tudják, hogy igazán mi vagyunk a felelősek magunkért, és nem más. Fontosnak tartom, hogy az intimtornához, a testünkhöz, annak működéséhez fűződő viszonyunk természetes és pozitív legyen.
Nem titok, hogy mennyire szeretem a munkám és milyen fantasztikus érzés trénerként a hozzám forduló embereken segíteni, és azok életminőségén javítani. A változás természetesen a tanítvány szorgalmán és hozzáállásán is múlik! Eddig mindenki úgy ment haza a tanfolyamról, hogy rengetegek kaptak, hogy nem is gondolták volna, hogy itt ennyi mindent tanulnak, hallanak, és hogy milyen kár hogy nem jöttek korábban!

Jelentkezhetsz hozzám női, férfi, csoportos, egyéni és pároknak tartott tréningre. Ha szeretnél a lakóhelyeden tréninget szervezni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!
Telefonszám: 70/262-9801
Sok szeretettel várlak az óráimon!

Ellenőrizd, milyen állapotban vannak a gát izmaid tesztünk kitöltésével!

vagy akár Jelentkezz intim torna tanfolyamaink egyikére már most!
error: Content is protected !!